Kiinteistö Oy Virtain Vuokratalot on Virtain kaupungin omistama kiinteistöosakeyhtiö, joka on perustettu vuokraamaan ja hoitamaan kaupungin omistamia vuokra-asuntoja, ilman liiketaloudellisia voittotavoitteita.  Vuokrataloyhtiö Kiinteistö Oy Virtain Opiskelija-asuntolat ylläpitää opiskelija-asuntolaa, joka käsittää 3 rivitaloa ja niissä yhteensä 43 asuntoa. Asunnoista 26 on yksiöitä ja 17 soluasuntoja.

Opiskelija-asunnot ovat valmiiksi kalustettuja (sis. myös valaisimet) ja niissä on laajakaistayhteydet sekä kaapeli-tv. Opiskelijoiden käytössä on erillinen pyykkitupa.  Opiskelija-asunnot ovat tarkoitetut kaikille Virroilla opiskeleville, sekä PIRKOn, TAMKin että lukion opiskelijoille.

Myös Virtain Hovi vuokraa kalustettuja opiskelija-asuntoja.  Niissäkin on 24M laajakaista, pyykinpesukone ja kuivaushuone.   Asunnon voti vuokrata joko lukuvuoden ajaksi tai ympärivuotisesti, jolloin kesäajan vuokra on edullinen.

Opiskelijoilla ei ole Virroilla ongelmia asunnon saannissa.  Vapailta markkinoilta on myös saatavissa runsaasti asuntoja eikä vuokrataso Virroilla ole päätä huimaava.

Voitko ajatella suurilla paikkakunnilla asuvasi suhteellisen edullisesti kaupungin keskustassa, kävelymatkan päässä oppilaitokselta ja kaikista palveluista!